Letnji raspored časova :: Summer classes schedule

20883240_477307659310331_1333485315_o

Dragi vežbači, jogine i jogini, i na nakon selidbe časovi se odvijaju bez pauze. Letnji raspored časova je malo izmenjen, a časovi zbog vrućina skraćeni.

Časovi se odvijaju u Vedanta Yoga Centru na Zelenom Vencu. Adresa je Sremska 9 (prilaz je kod stepenica iz Prizrenske ulice).

Časove vodi Mirela Đurić, sertifikovana instruktorka joge.

 

ASHTANGA YOGA – MYSORE ČAS*

Ponedeljak, utorak, četvrtak, petak

17:30 – 19:30

*Mysore čas je otvoren za potpune početnike, a isto tako i za vežbače sa iskustvom. Radi se u malim grupama gde svaki pojedinac ima punu pažnju instruktorke. Čas se prilagođava pojedincu, a ne pojedinac času. Ashtanga yoga je veoma dinamičan i izazovan stil vežbanja. Međutim, na Mysore času svaki pojedinac vežba tempom koji odgovara njegovoj ili njenoj trenutnoj fizičkoj spremnosti.

 

YIN YOGA – VOĐENI ČAS**

Nedelja

19:00 – 20:30

**Yin čas je na bazi donacija i otvoren je za sve zainteresovane. Nije potrebno najavljivanje. REdovni vežbači mogu sa sobom povesti prijatelje. Čas je prilagođen početnicima, a uz modifikacije joga položaja i dalje izazovan i za redovne vežbače. Asane se izvode polako, polako se ulazi u položaje i polako se izlazi iz položaja. U položajima se ostaje duže, po par minuta. Yin čas je umirujući i rashlađujući. Odlična je priprema za meditaciju.