Radionica – vinyasa i samomasaža fascije

fascija3_talasa3_web

Tema treće u nizu radionica o fasciji biće opuštanje i rad sa fascijom kroz samomasažu. Posle specifično sastavljene vinyasa sekvence, kroz miofascijalnu masažu opustićemo fascijalnu tenziju kroz tehnike samomasaže, rad sa partnerom i korišćenjem loptica.

Benefiti ovih tehnika su veliki. Na fizičkom nivou ove tehnike oslobađaju od tenzija u fascijalno mišićnom sistemu, a na psiho-emotivnom nivou potpomažu rad parasimpatičkog nervnog sistema. Na taj način otvara se mogućnost prirodnoj težnji tela ka samoregulaciji.

Radionica je otvorena za sve zainteresovane:

  • Instruktore i instruktorke joge
  • Vežbače koji žele da prošire svoju praksu

Odeća treba da bude udobna i rastegljiva. Ukoliko ste u mogućnosti, ponesite prostirke za jogu. Radionica će biti interaktivna, praktična i eksperimentalna. Obavezno ponesite jednu jaču čarapu (čistu)!!

Broj mesta je ograničen.

Prijave slati na: info@ashtangayoga.rs

Kotizacija: 3000 dinara

Vreme: 19. maj, 10:00-13:30 časova

Mesto održavanja radionice: VEDANTA YOGA CENTAR, Sremska 9, Beograd

Radionicu vode:

Mirela Đurić – praktičarka ashtanga vinyasa yoge sa višegodišnjim iskustvom u radu sa ljudima 1 na 1. Svakodnevno asistira na Mysore časovima. Sertifikovana instruktorka joge. Završila je kurs za obuku učitelja ashtanga vinyasa yoge Davida Swensona. Kurs se bavi isključivo asistencijama u asanama.

Bojan Babić — sertifikovani manuelni terapeut i instruktor thai yoga masaže. Preko deceniju se posvećeno bavi radom sa ljudima i kroz stalno usavršavanje dopire do sve zanimljivijih aspekata izražavanja tela. Završio je brojne kurseve kod osteopata Davida Lutta i Jorga Schurpfa i kurs obuke za učitelja yin yoge sa Biffom Mithoeferom.