Acroyoga- radionica sa AcroFunkers

bed_3595-web2

Radionica acro yoge zamišljena je tako da bude za svakoga – kako za početnike bez predznanja, tako i za one napredne.

Duo Acrofunkers takav holistički pristup primjenjuje na svojem redovitom tečaju u Zagrebu, kojeg vode već  4 godine. Početnici će se upoznati s osnovnim položajima (statikama) poput ptice, lista, trona i sl., a srednji i napredni nivo će dobiti niz sekvenci prilagođenih stupnju vještine, koje će na kraju spojiti u flow, postupak koji se naziva „flow creation“.

Acro yoga je jedinstvena i ne tako stara disciplina koja spaja najbolje od triju disciplina: yoge, akrobatike i terapije. Terapijski, zadnji dio treniga, obično uključuje istezanje u vidu partner yoge, masažu kroz thai masažu, ili tzv. flying therapy, u kojoj se partneri međusobno baziraju.

Najveća vijednost acro yoge leži u činjenici da je to zapravo igraonica za odrasle, prepuna smijeha, igre, komunikacije i interakcije, nečega što nam nedostaje u suvremenom načinu života.

Ukoliko se još niste susreli s ovom zanimljivom disciplinom, možete se okušati u našem studiju u ulozi baze (onaj koji leži) ili flyera (onaj koji „leti“ na bazi), ali neizostavno i spotera (onaj koji čuva i prevenira ozljede).  Dolazak u paru nije nužan, kao ni predznanje, potrebni su samo dobra volje i dječji duh!

Acrofunkersi djeluju od 2012.g, a uz tečaj i radionice acro yoge i thai masaže, već godiama nastupaju s akrobatsko-vatrenim performansima u cirkuskom duhu. Više o Acrofunkersima pogledajte na FB ili na  https://acrofunkers.wordpress.com

Ako vam se svidi, možete se pridružiti lokalnoj grupi, raspitajte se!

Mesto: Sremska 9, Beograd (VEDANTA YOGA CENTAR)

Vreme: 13. januar 2018. 12:00-15:00

Donacija: 1800 dinara

Prijave: info@ashtangayoga.rs